Direktlänk till inlägg 17 maj 2008

Brickdag

Av Filip - 17 maj 2008 15:54

Lite Huddingeloppet revival idag, med 5-6 plusgrader på morgonen och lätt duggregn. Cyklade ut på Ekerö och körde  intervaller i ett par timmar innan det var dax för det prestigefyllda och glammiga Tolvanloppet. Syrran, svågern och systerdottern var på plats med kompisar. Vi skulle göra nån sorts tvivelaktig reklam för Tvättstället och fick springa i tjusig pikétröja med krage och allt.


Tanken var att hänga på täten så länge det gick och därefter jogga i mål. Planen sket sig direkt då det visade sig att JAG var täten! Då återstod bara att hänga av sig själv liksom... Problemet löste sig vid ca 4km då ledarbilen körde fel (inte särskilt förvånande, det är 3de gången detta händer i ett lopp jag varit med i), jag valde att följa pilarna i marken istället för bilen och när jag kom in till varvning hade jag tappat ett par hundra meter på gubben som låg närmast bakom mig! Ledarbilen hade tagit en genväg :-) Nåja, sprang på någorlunda till 5km (17.40) sen sa min vänstervad ifrån på allvar och jag gåjoggade resten av loppet.


Syrran skötte sig OK, och fixade en tid runt 58 minuter. Hon har haft ett ganska långt träningsuppehåll då hon levererade Minikötta för ett drygt år sen. Dessutom spöade hon revisor-Hanna så familjeäran räddades...

 
ANNONS
 
Staffan

Staffan

17 maj 2008 18:33

"... Planen sket sig direkt då det visade sig att JAG var täten!"

Hatar när det händer! :)

http://puls.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Syrran

20 maj 2008 15:32

57.24 om jag får be....avrunda gärna neråt nästa gång, tack!
Puss Sizta

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Filip - 12 mars 2010 12:13

Begrunda vettvillingens senaste otyg på www.nitrovegan.blogspot.com   Ha inte för stora förhoppningar bara ...

Av Filip - 25 oktober 2009 08:08


Det har börjat poppa upp en massa reklam för diverse produkter på den här bloggen. Eftersom jag inte vill att mina  svaga läsare undermedvetet börjar tvångsköpa ögonfransförlängare bara för att dom är beroende av världens bästa triathlonblogg så lägg...

Av Filip - 24 oktober 2009 08:05

Fullbordade arbetsveckan igår och jag har hållt mig till planen både tränings och arbetsmässigt. 121km löpning på 5 dagar, 2 simpass och ett cykelpass ger mig ett bra utgångsläge inför helgen då jag bara behöver få in 4 mil för att uppnå minimigränse...

Av Filip - 20 oktober 2009 19:23

Trots så många år av träning som jag har bakom mig så verkar jag ändå aldrig lära mig dom mest basala grejerna för att en träningsdag ska bli lyckad: 1) Torra kläder är skönt 2) Mat är gott 3) Bastu är urlakande Efter en lätt joggingtur ner t...

Av Filip - 18 oktober 2009 21:33

166km denna veckan, 2 kvalitépass, ett i backe och ett fartlek. Min hjärna var kreativ idag och kom på minst 10 ursäkter att stanna hemma och kolla TV istället för att springa 2 timmar ensam i regnet. Ganska intressant när man väl bestämt sig för vad...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se